Case story: The House of IDUN

Orapac valmisti The House of IDUNin elegantit pakkaukset sujuvan yhteistyön tuloksena

 

Kun The House of IDUNin toimitusjohtaja Jutta Lehtinen etsi pakkausvalmistajaa yrityksen eteerisiä öljyseoksia sisältäville roll-on pulloille, hänellä oli mielessään muutamia kriteereitä, jotka pakkauksen tuli täyttää. Sen tuli olla mieleenjäävän kaunis, tuotetta asianmukaisesti suojaava, kestävä sekä kierrätettävä. Lehtinen toivoi pakkauksen seisovan sekä pystyssä että lappeellaan ja koostuvan ulosvedettävästä sisäpakkauksesta ja ulkopakkauksesta.

”Aluksi pyysin tarjousta eräältä virolaiselta toimijalta, jota minulle oli suositeltu. Kun heidän tarjouksensa ei vastannut toiveitani, enkä saanut heiltä toivomaani palvelua, päätin kysellä tarjouksia suomalaisilta valmistajilta. Orapacilta vastattiin välittömästi tarjouspyyntööni ja pian jo keskustelinkin puhelimessa yrityksen varatoimitusjohtajan, Torbjörn Nyholmin, kanssa”, Lehtinen kertoo. ”Päätös palveluntarjoajasta oli helppo tehdä, sillä minulle oli erityisen tärkeää, että saan asiantuntevaa ja sitoutunutta palvelua pakkauksen suunnitteluun ja valmistukseen liittyen.”

Erinomaista yhteistyötä alusta saakka

Yhteistyö Orapacin ja Lehtisen välillä sujui alusta lähtien todella hyvin. Lehtinen esitti pakkausta koskevat toiveensa Nyholmille, joka ehdotti heti toimivaa ja täysin kierrätettävää ratkaisua.

”Yhteistyömme sujui paremmin kuin uskalsin edes toivoa. Orapacilta vastattiin aina välittömästi kysymyksiini ja mallikappaleet saapuivat todella nopeasti. Koska olen ensikertalainen niin pakkauksen suunnittelussa kuin sen graafisessa toteuttamisessa, Orapacin palveluhenkisyys ja vahva asiantuntemus oli minulle suuri apu. Lisäksi oli mahtavaa, että he toteuttivat ympäristöystävällisen paketin täysin kierrätettävistä materiaaleista.”

Näyttävät pakkaukset keräävät kehuja

The House of IDUNin tuotteet ovat olleet myynnissä yrityksen verkkokaupassa ja jälleenmyyjällä vasta kaksi kuukautta, mutta kuluttajat ovat osoittaneet jo suurta kiinnostusta niitä kohtaan. Itse tuotteiden lisäksi näyttävät pakkaukset ovat keränneet runsaasti kehuja. Lehtisen mukaan pakkaus onkin tärkeä osa kuluttajan tuotekokemusta: ”Sen lisäksi, että pakkaus suojaa, se on monille ensikosketus tuotteeseen ja brändiin, jolloin myös ulkonäköön, käytettävyyteen ja kestävyyteen liittyvät tekijät korostuvat”.

”Kaikki on sujunut Orapacin kanssa erinomaisesti, ja olen onnellinen, että minulla on suomalainen kumppani, jonka asiantuntijuuteen ja laatuun voin todella luottaa. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä myös tulevaisuudessa”, Lehtinen toteaa tyytyväisenä.

The House of IDUN valmistaa uniikkeja eteerisistä öljyistä valmistettuja roller blendejä. Öljyseokset tarjoavat aromaterapeuttista tukea yleiseen hyvinvointiin ja arjen erilaisiin haasteisiin, kuten rauhoittumiseen, unen saantiin ja keskittymiseen. www.thehouseofidun.com