Juomapakkaukset

Suojaavat ja myyvät juomapakkaukset

Juomapakkauksen on oltava kestävä, myyvä ja sen on suojattava pakkauksen sisältämää tuotetta. Suunnittelemme pakkaukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valmistajana pidämme aina huolta siitä, että valmistus tapahtuu mahdollisimman taloudellisesti käyttäen kekseliäitä ratkaisuja, joiden ansiosta pakkaus on asiakkaan kannalta tehokas samoin kuin valmistusprosessimmekin. Raaka-aine valitaan tuotteen painon ja pinoamisen edellyttämän jäykkyyden ja käyttötarkoituksen mukaan.

Käyttämämme raaka-aineet ovat täysin kierrätettäviä ja niillä on minimaalinen ympäristövaikutus. Offset-painatuksen lisäksi voimme tarjota erikoislakkauksen, preeglauksen, kuviopaperin tai folioinnin.

Olut

Oluen kuluttajapakkaus on usein kannettava pakkaus, johon mahtuu 2-8 pulloa tai tölkkiä (0,33–0,5 l.) Tavallisesti pakkauksessa on oltava tukevat kantokahvat. Materiaalina käytetään pahvia tai miniaaltopahvia (E-flute).

Viini

Viinipakkauksena käytetään usein Bag-In-Box-ratkaisuja, joissa viini on pussissa, suojaavan pahvipakkauksen sisällä. Suojapahvin alaosassa on aukko, jonka läpi hana voidaan kiinnittää viinilaatikon ulkopuolelle. Materiaalina käytetään miniaaltopahvia (E-flute). Viinipakkaus voidaan valmistaa sekä koneelliseen pakkaukseen että automaattipohjaisena käsin koottavaksi. Pakkaus toimitetaan tarvittaessa muovisella kädensijalla varustettuna, jolloin sitä on helppo kantaa ja kuljettaa.

Mehu 

Mehupakkaukset muistuttavat paljon viinipakkauksia, joissa on sama rakenne. Materiaalina on miniaaltopahvi (E-flute). Pinoamisjäykkyys on tärkeä ominaisuus ja siksi käytämme vahvempaa raaka-ainetta, jolloin pakkaus kestää lastaamisen kuormalavalle. Mehupakkaus voidaan valmistaa sekä koneelliseen pakkaukseen että automaattipohjaisena käsin koottavaksi. Pakkaus toimitetaan tarpeen mukaan muovisella kädensijalla varustettuna, jolloin sitä on helppo kantaa ja kuljettaa.

Pullopakkausten kuljetus 

Juomapullojen toimituksiin tarvitaan kestäviä pakkauksia. Jotta kuljetuksen aikana ei syntyisi vahinkoja ja jotta pullot eivät osuisi toisiinsa, pullojen väliin voidaan sijoittaa suojaavia väliseiniä. Ne muodostavat jokaiselle pullolle oman kotelon, jolloin pullot eivät osu toisiinsa eivätkä vaurioidu kuljetuksen aikana. Materiaalina on miniaaltopahvi (E-flute) tai B-flute.

Ota yhteyttä myyntiimme