Markkinointimateriaali

Markkinointimateriaalit

Tarvitseeko jokin nykyinen tai tuleva kampanjanne graafisia materiaaleja? Graafisia markkinointimateriaaleja ovat esimerkiksi lavanauhat, mainosnauhat, lahjapakkaukset ja erikoisrakenteiset pakkaukset.

Autamme lahjapakkausten, virtuaalilasien, lavanauhojen ja erikoispakkausten suunnittelussa.

Lavanauha
Lavanauha

Aaltopahvista valmistut ja painatuksin varustetut lavanauhat tukevat tehokkaasti tuotekampanjaa. Lavanauhaa voi käyttää paitsi lavan reunustamiseen myös mainosnauhana, banderollina tai kuljetuksen aikaisena suojana. Se viestii tuotteen laadusta logistiikkaketjun kaikissa vaiheissa.

Lavanauhat ovat leveydeltään 25–100 cm ja ne toimitetaan rullalla. Painatuksen voi toteuttaa sileälle puolelle tai aaltopuolelle.

markkinointimateriaali

Virtuaalilasit

Virtuaalilasit (VR-lasit) ovat täydellinen mainoslahja messuilla, asiakastapaamisissa tai esittelytapahtumissa jaettavaksi. Voimme painaa virtuaalilaseihin yrityksenne oman graafisen ilmeen. Virtuaalilasit toimivat älypuhelimen kanssa. Puhelimeen ladataan 3D-sovellus tai sillä avataan 3D-videoklippi. Aseta puhelin virtuaalilasien sisään ja siirry virtuaalitodellisuuteen!

Yrityksen omalla painatuksella varustetut virtuaalilasit on yrityslahja, joka viestii innovatiivisuudesta ja edelläkävijyydestä.

Linkki VR-lasien esittelyvideoon: https://youtu.be/uWVArV1RY9M

 

Toteutamme juuri teidän yrityksellenne ja kampanjaanne parhaiten sopivat ratkaisut.

pakkaus auto

messu materiaali