YRITYS

PACKAGING EXCELLENCE WITH THE CUSTOMER

Oy Orapac Ab on itsenäinen vuonna 1990 perustettu pakkausalan toimijia.
Erikoisalaamme ovat offsetpainetut miniaaltopakkaukset ja kartongit, mutta valmistamme myös tavallisia aaltopahvipakkauksia.

Katso yritysvideomme.
Vahvuutenamme on oma erikoisosaamisemme sekä pienen organisaatiomme mahdollistama joustavuus. Periaatteenamme onkin asiakaslähtöinen toiminta. Kerro siis meille omat toiveesi ja tarpeesi, jotta voimme yhdessä suunnitella niihin parhaan mahdollisen ratkaisun – luonnollisesti kilpailukykyiseen hintaan.

Koskevat toiveesi sitten juuri yrityksellenne räätälöityä, offsetpainettua myyntipakkausta tai kuljetuspakkausta on meillä valmiudet ja tarvittava osaaminen, jotta voimme yhdessä luoda myyvän ja toimivan tuotteen. Osaamisemme kattaa koko tuotantoketjun: suunnittelusta pakkauksen valmistamisen ja muotoilun myötä valmiiseen tuotteeseen. Autamme mielellämme myös erilaisissa käytännön asioissa, kuten esimerkiksi paperilaadun valinnassa tai layoutin suunnittelussa.

Toimipaikkamme on Vöyrissä, perinteikkäässä
teollisuusympäristössä Oravaisten tehtaalla, joka sijaitsee 50 km Vaasasta pohjoiseen Valtatie 8:n varrella. Asiakaspiirimme on kuitenkin levittäytynyt laajalle koko maahan. Tavoitteenamme on jatkuvasti yhdessä avainasiakkaittemme kanssa kehittää toimintaamme, sillä laadun osalta haluamme kuulua alan edelläkävijöihin. Jatkuvan kehitystyön myötä toiminnallemme on myönnetty seuraavat laatu- ja ympäristösertifikaatit: ISO 9001 sekä ISO 14001.

Entistä laajempi tuoteportfolio suomalaisilta pakkausvalmistajilta

Keväällä 2019 lähtien Orapac pakkausyhtymään kuuluu BestPak Oy.  Yhtiöiden tuotevalikoimat täydentävät toisiaan, ja ne voivat yhdessä tarjota täyden paletin asiakaskohtaisesti räätälöityjä aaltopahvi- ja kartonkipakkauksia painatuksineen. Orapac on toiminnassaan keskittynyt offsetpainettuihin mini- ja mikroaaltopakkauksiin sekä kartonkikoteloihin, kun taas BestPak tarjoaa aaltopahvista valmistettuja vakiolaatikoita, displaytuotteita ja erilaisia kuljetuspakkauksia.

BestPak Oy:n tilat sijaitsevat Pirkkalassa ja Kihniössä.

Yhtymä on merkittävä kotimainen aaltopahvipakkausten toimittaja joka työllistää noin 45 henkilöä.

Bestpakin kotisivu