FÖRETAGET

PACKAGING EXCELLENCE WITH THE CUSTOMER

Vårt företag med cirka 25 anställda är sedan starten år 1990 en helt självständig aktör inom förpackningsbranschen. Vi jobbar främst inom offsettryckt miniwell, mikrowell och kartong, men tillverkar även helt otryckta basförpackningar i wellpapp.

Vår styrka är specialiserad kompetens i kombination med en flexibel organisation och vår policy är att verka på kundens villkor. Du specificerar dina önskemål och behov och vi kommer tillsammans fram till den lösning som bäst svarar mot dina aktuella behov – och till ett konkurrenskraftigt pris. Oavsett om det gäller en specialdesignad, offsettryckt säljförpackning eller en transportförpackning har vi beredskapen och kunnandet att i samråd med dig skapa en säljande och funktionell produkt. Vi bistår gärna under hela kedjan – från planeringen av förpackningens konstruktion och design till färdig produkt, t.ex. genom att ge råd i praktiska frågor gällande papperskvalitet och layout.

Vår produktion verkar i anrik industrimiljö i Oravais Fabrik i Vörå kommun 50 km norr om Vasa invid riksväg 8, men vår kundbas är spridd över hela landet. Vår målsättning är att tillsammans med våra nyckelkunder utveckla verksamheten till en nivå som kvalitativt är ledande inom branschen. Som ett led av detta är vår verksamhet såväl kvalitets- som miljö certifierade enligt ISO 9001, respektive 14001.