Products ORAPAC 0077

Webbhandel e-commerce

Vi har dom rätta förpackningslösningarna för dig som driver webbhandel. Våra förpackningar skyddar dina produkter så att dom säkert levereras ända fram till mottagaren.

Vi har en rad olika lösningar beroende på dina behov. Som exempel kan nämnas postningsboxar som lämpar sig för t.ex. böcker eller överlag tunna paket. Postningsboxarna är optimerade så att dom passar in i postinkast och kan därmed levereras som brev.

Sänder ni större produkter så rekommenderar vi en automatbottnad förpackning som är snabb att resa och stabil till konstruktionen. Vi skräddarsyr alltid din förpackning så att den passar just dina behov. En skräddarsydd förpackning effektiverar din logistik samt minskar behovet av utfyllnadsmaterial vilket ger dig ett snabbare flöde i packningen.

Vill du inte att förpackningen eller leveransen skall fånga extra uppmärksamhet under leverans, men vill ändå ge en positiv upplevelse åt mottagaren?


Då kan en diskret förpackning som inte exponerar innehållet under leverans vara akutellt för dig. Med vår teknik kan förpackningens innehåll hållas diskret genom en neutral utsida, insidan trycker vi med en tilltalande design och därmed ger du förpackningen ett extra lyft samtidigt som mottagaren får en positiv upplevelse då varorna packas upp.

Vi jobbar bara med miljövänliga råmaterial som har en minimal miljöpåverkan.

För oss är det viktigt att förpackningen är snabb att packa, säker att leverera i, visuellt tilltalande samt självklart enkel att återvinna.

0K0A9462

Varför jobba med oss:


– Flexibla lösningar
– Skräddarsydda förpackningar optimerade för just era produkter
– Miljövänliga råmaterial = lätt att återvinna
– Kan förses med högkvalitativt tryck (offset)
– Lösningar som är lätta att resa och packa
– Ger ett mervärde åt er och era kunder