Orapac maisemakuva

Historia

Vuonna 1990. Matalasuhdanne ja pankkikriisi. Suuret ja joustamattomat pakkausten toimittajat. Toivo paremmasta tulevaisuudesta ja halu kokeilla uutta. Alussa oli Nils, Pekka ja ”Manolo”. Orapac perustetaan.

Itse asiassa tarina alkaa jo paljon aikaisemmin. Teollinen perintömme juontaa juurensa 1700-luvulle Oravaisten perinteikkään tehtaan masuuniin ja jatkui tekstiilien valmistuksella 1900-luvun alkupuolelle, jolloin Suomea vasta rakennettiin. Nyt teollista perintöä viedään eteenpäin valmistamalla offsetpainettuja miniaalto- ja kartonkipakkauksia. Ympäröivä maailma muuttuu jatkuvasti.

 

Packaging exellence with the customer

Oy Orapac Ab on itsenäinen vuonna 1990 perustettu pakkausalan toimijia.
Erikoisalaamme ovat offsetpainetut miniaaltopakkaukset ja kartongit, mutta valmistamme myös tavallisia aaltopahvipakkauksia.
Katso yritysvideomme.
Vahvuutenamme on oma erikoisosaamisemme sekä pienen organisaatiomme mahdollistama joustavuus. Periaatteenamme onkin asiakaslähtöinen toiminta. Kerro siis meille omat toiveesi ja tarpeesi, jotta voimme yhdessä suunnitella niihin parhaan mahdollisen ratkaisun – luonnollisesti kilpailukykyiseen hintaan.

Koskevat toiveesi sitten juuri yrityksellenne räätälöityä, offsetpainettua myyntipakkausta tai kuljetuspakkausta on meillä valmiudet ja tarvittava osaaminen, jotta voimme yhdessä luoda myyvän ja toimivan tuotteen. Osaamisemme kattaa koko tuotantoketjun: suunnittelusta pakkauksen valmistamisen ja muotoilun myötä valmiiseen tuotteeseen. Autamme mielellämme myös erilaisissa käytännön asioissa, kuten esimerkiksi paperilaadun valinnassa tai layoutin suunnittelussa.

Toimipaikkamme on Vöyrissä, perinteikkäässä
teollisuusympäristössä Oravaisten tehtaalla, joka sijaitsee 50 km Vaasasta pohjoiseen Valtatie 8:n varrella. Asiakaspiirimme on kuitenkin levittäytynyt laajalle koko maahan. Tavoitteenamme on jatkuvasti yhdessä avainasiakkaittemme kanssa kehittää toimintaamme, sillä laadun osalta haluamme kuulua alan edelläkävijöihin. Jatkuvan kehitystyön myötä toiminnallemme on myönnetty seuraavat laatu- ja ympäristösertifikaatit: ISO 9001 sekä ISO 14001.

 

Vastuullinen kumppani

Koemme olevamme asiakkaillemme paitsi tavarantoimittaja myös kumppani. Haluamme rakentaa läheistä ja pitkäaikaista yhteistyötä, joka perustuu kaikille osapuolille hyödylliseen keskinäiseen luottamukseen. Toimimme asiakkaamme ehdoilla, ja keskeinen tavoitteemme on toimittaa aina laadultaan moitteettomia tuotteita sovitussa aikataulussa. Laatuajattelu ja ympäristön huomioon ottaminen ovat olennainen osa kaikkea toimintaamme. Siksi toimintamme on sekä laatu- että ympäristösertifioitu standardeilla ISO 9001 ja ISO 14001.

Logistiikka

Toimitusvarmuus ja virheettömät tuotteet

Kaikissa tilanteissa tärkein tehtävämme on pysyä toimitusaikataulussa ja toimittaa asiakkaalle spesifikaatioiden ja toiveiden mukaiset virheettömät tuotteet. Tämä vahvistaa uskottavuuttamme ja antaa varmuutta asiakkaillemme. Haluamme olla yritys, jonka toimitusvarmuuteen voi luottaa kaikissa tilanteissa.

sindy sussengut QH4rUktxEIc unsplash

Negatiivisten ympäristövaikutusten minimointi ja kestävyyteen pyrkiminen

Aktiivisella ja järjestelmällisellä ennalta ehkäisevällä ympäristötyöllä varmistamme, että toimintamme ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman vähäiset. Tämä koskee koko tuotantoprosessiamme raaka-aineiden valinnasta tuotteiden toimitukseen. Tavoitteenamme on parantaa jatkuvasti prosessejamme ja ympäristövastuutamme käyttämällä tehokkaasti ja säästeliäästi toiminnassamme tarvittavia resursseja.

0K0A9145 v3

Henkilöstön ammattitaito ja hyvinvointi

Osaavan henkilöstön avulla voidaan minimoida laatuongelmat, parantaa kannattavuutta ja kasvattaa asiakkaan saamaa lisäarvoa. Koulutuksella ja ennalta ehkäisevällä työllä huolehdimme siitä, että yrityksemme ja työntekijämme noudattavat voimassa olevia lakeja ja vaatimuksia sekä yrityksemme sisäisiä ohjesääntöjä. Viihtyisä työpaikka luo mielestämme tähän edellytykset.

0K0A8787

Tarkoituksenmukaiset laitteet ja työympäristö

Tarkoituksenmukaisten koneiden ja laitteiden avulla varmistamme tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden, minimoimme käyttökatkosten määrän ja luomme turvallisen työympäristön. Tarkoitukseensa sopivat laitteistot ovat tehokkaan ja kannattavan tuotannon edellytys. Työympäristömme on oltava turvallinen ja puhdas ja meidän on pyrittävä siihen, että jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus vaikuttaa omaan työympäristöönsä ja työtilanteeseensa.