PAKKAUKSET

Olemme erikoistuneet offsetpainettuihin E-miniaaltopakkauksiin joilla on hyvät jäykkyys- ja nuutattavuusominaisuudet. Painamme ensin pakkauksen koristepainatuksen linerille, joka sen jälkeen kaseerataan eli liimataan yksipuoliselle aaltopahville. Viisivärioffsetpainokoneemme ja nykyaikaisen automaattisen kaseerauslinjamme ansiosta voimme tarjota erittäin korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyisiin hintoihin.
Valmistamme myös eri laatuisia offsetpainettuja tai painamattomia kartonkipakkauksia pikapohjalla, automaattipohjalla, korkopainatuksella ym. Kartonkipakkaus on mekaanisesti kestävä ja siinä on hyvä painettavuus. Vahvuuksiamme ovat erityisesti erilaisten koottavien ja liimattujen pakkausten toteuttaminen.

Pakkaus rakentaa brändiä monella eri tavalla on tärkeä osa yrityksesi kokonaisviestintää. Hyvin suunnitellut pakkaukset herättävät mielenkiintoa ja saavat tuotemerkin erottumaan. Laadukas pakkaus viestii yrityksen arvostuksesta asiakkaita kohtaan. Hyvin suunniteltu ja innovatiivinen pakkaus suojaa tuotetta ja viestii hyvää käytettävyyttä, toimivuutta ja erilaisuutta. Käytössämme olevilla materiaaleilla, tuotantotekniikoilla sekä toimivilla rakenteilla saadaan aikaan yksilöllisiä pakkauksia, jotka ovat tuotteesi arvoisia ja tukevat yrityksesi ilmettä. Käytämme valmistuksessa  laadukkaita, kuluttajaystävällisiä ja kierrätettäviä raaka-ainieta.

Tuoteesimerkit:

– teollisuuspakkaukset

– kuljetuspakkaukset

– tuotepakkaukset

virtuaali lasit 

– mainosnauha

suojakääreet

– juomapakkaus

– postituskotelot

 Katso tuotekuvia

_____________________________________________
MYYNTI


Fredric Tidström
Puh. 050 341 4405
S-posti. etunimi.sukunimi@orapac.fi

Torbjörn Nyholm
Puh. 040 562 3963
S-posti. etunimi.sukunimi@orapac.fi

 

 

 

 

Comments are closed.