Olutpullo pakkaus

Hanapakkaus (Bag in Box)

Nestepakkauksen on oltava kestävä, myyvä ja sen on suojattava pakkauksen sisältämää tuotetta.

Suunnittelemme hanapakkaukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valmistajana pidämme aina huolta siitä, että valmistus tapahtuu mahdollisimman taloudellisesti käyttäen kekseliäitä ratkaisuja, joiden ansiosta pakkaus on asiakkaan kannalta tehokas samoin kuin valmistusprosessimmekin. Raaka-aine valitaan tuotteen painon ja pinoamisen edellyttämän jäykkyyden ja käyttötarkoituksen mukaan.

Käyttämämme raaka-aineet ovat täysin kierrätettäviä ja niillä on minimaalinen ympäristövaikutus. Offset-painatuksen lisäksi voimme tarjota erikoislakkauksen, preeglauksen, kuviopaperin tai folioinnin.

Pullopakkaus

Oluen kuluttajapakkaus on usein kannettava pakkaus, johon mahtuu 2-8 pulloa tai tölkkiä (0,33–0,5 l.) Tavallisesti pakkauksessa on oltava tukevat kantokahvat. Materiaalina käytetään pahvia tai miniaaltopahvia (E-flute).

Bag-In-Box

Nestepakkaus ja viinipakkauksena käytetään usein Bag-In-Box-ratkaisuja, joissa neste on pussissa, suojaavan pahvipakkauksen sisällä. Suojapahvin alaosassa on aukko, jonka läpi hana voidaan kiinnittää nestelaatikon ulkopuolelle. Materiaalina käytetään miniaaltopahvia (E-flute). Nestepakkaus voidaan valmistaa sekä koneelliseen pakkaukseen että automaattipohjaisena käsin koottavaksi. Pakkaus toimitetaan tarvittaessa muovisella kädensijalla varustettuna, jolloin sitä on helppo kantaa ja kuljettaa.

Mehu

Mehupakkaukset muistuttavat paljon bag-in-box pakkauksia, joissa on sama rakenne. Materiaalina on miniaaltopahvi (E-flute). Pinoamisjäykkyys on tärkeä ominaisuus ja siksi käytämme vahvempaa raaka-ainetta, jolloin pakkaus kestää lastaamisen kuormalavalle. Mehupakkaus voidaan valmistaa sekä koneelliseen pakkaukseen että automaattipohjaisena käsin koottavaksi. Pakkaus toimitetaan tarpeen mukaan muovisella kädensijalla varustettuna, jolloin sitä on helppo kantaa ja kuljettaa.

Pullopakkausten kuljetus

Nestepullojen toimituksiin tarvitaan kestäviä pakkauksia. Jotta kuljetuksen aikana ei syntyisi vahinkoja ja jotta pullot eivät osuisi toisiinsa, pullojen väliin voidaan sijoittaa suojaavia väliseiniä. Ne muodostavat jokaiselle pullolle oman kotelon, jolloin pullot eivät osu toisiinsa eivätkä vaurioidu kuljetuksen aikana. Materiaalina on miniaaltopahvi (E-flute) tai B-flute.

Torbjörn Nyholm Vara TJ

...

Ota meihin yhteyttä! Annamme maksuttoman kartoituksen pakkaustarpeeseesi.