Olutpullo pakkaus

Skyddande och säljbara vätskeförpackningar


En skyddsförpackning skall vara hållbar, säljbar och skydda den packade produkten. Vi planerar alltid din förpackning enligt dina krav och idéer. Som tillverkare ser vi alltid till att tillverkningen sker så ekonomiskt som möjligt med hjälp av smarta lösningar som effektiverar kundens slutförpackning men även produktionen.
Råmaterialet bestäms på basen av produktens vikt, krav på stapelstyvhet och användningsändamål.

Råmaterialen som vi använder är fullständigt återvinnbara och har en minimal miljöpåverkan. Förutom offsettryck kan vi ytterligare erbjuda effektlackering, prägling, strukturpapper eller foliering.

Flaskförpackning

En flaskförpackning tillverkas i regel som bärande förpackning den rymmer allt från 2-8 flaskor eller burkar (0,33 – 0,5 lit.) Kravet är ofta att förpackningen skall tåla bärning med stadiga handtag. Materialet som används är kartong eller miniwell (E-flute).

Bag-In-Box

Som vätskeförpackning används ofta Bag-In-Box lösningar där förpackningen är ett hölje kring dryckespåsen. Det finns ett hål i nedre delen av förpackning som gör att tappkranen kan fixeras på utsidan av förpackningen. Materialet som används är miniwell (E-flute). Förpackningen kan tillverkas både för maskinpackning eller med automatbotten för manuell resning. Förpackningen levereras vid behov med plasthandtag som gör det lätt att bära och transportera förpackningen.

Saft

Saftförpackning påminner mycket om vätskeförpackningen där samma konstruktion används. Materialet är miniwell (E-flute). Stapelstyvheten är viktig och därför använder vi ett kraftigare råmaterial som tål belastning vid packning på lastpall. Saftförpackningen kan tillverkas både för maskinpackning eller med automatbotten för manuell resning. Förpackningen levereras vid behov med plasthandtag som gör det lätt att bära och transportera förpackningen.

Flaskförpackning, leverans

Leverans av dryckesflaskor kräver hållbara förpackningar. För att undvika transportskador samt att flaskorna skall vidröra varandra kan skyddande inreden placeras inuti ytterlådan. Inredet bildar små skyddande fack för varje flaska och eliminerar risken för vidrörning och skador under transport. Materialet är miniwell (E-flute) eller B-flute.

Torbjörn Nyholm Vice VD

...
Kontakta oss för en kostnadsfri kartläggning av dina förpackningsbehov.