greenbox topbild v6
IMG 20230524 142405

Kyllåda och varmlåda

Vårt urval av miljövänliga kyllådor och värmelådor av wellpapp!
Vi är stolta över att kunna erbjuda 100 % återvinningsbara produkter som kan ersätta EPS frigolitlådor och med samma isoleringsprestanda.

Kylboxar och isolerade boxar är ett miljövänligt alternativ till fraktboxar!

Vi är stolta över att kunna presentera för er våra kyl- och frysboxar, som är gjorda av 100 % återvinningsbar wellpapp.

Våra lådor är den perfekta lösningen för dig som vill minska miljöpåverkan och samtidigt hålla sina produkter säkra under transport. Lådorna är isolerade, vilket innebär att de håller produkterna svala eller kalla. Denna funktion gör våra lådor till ett idealiskt val för transport av mat och dryck, läkemedelsindustrin och andra liknande användningsområden.

Lådornas isoleringsegenskaper är jämförbara med traditionella EPS styroxlådor, men våra lådor är mer miljövänliga eftersom de kan återvinnas helt. Lådorna finns i olika storlekar och kan anpassas efter kundens behov.

Vi erbjuder även isolerade kylare, som är ett utmärkt alternativ för rese- och campingtillbehör. Våra högkvalitativa material garanterar att produkterna håller sig svala eller kalla under lång tid.

Våra lådor i standardstorlek finns tillgängliga direkt från vårt lager, men vi erbjuder även skräddarsydda lösningar så att våra kunder får exakt den produkt som passar deras behov bäst.

Vi är engagerade i miljöskydd och är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett hållbart och praktiskt alternativ till traditionella styroxlådor. Vi använder endast hållbara och miljövänliga material för att säkerställa att våra produkter inte skadar miljön.

Tack för att du är intresserad av våra produkter.

Om du har några frågor, vill ha ett erbjudande eller mer information, tveka inte att kontakta oss.

Egenskaper:

 • Varumärkessynlighet med högkvalitatvt offsettryck eller
      flexotryck
 • 100% återvinningsbar, innehåller enbart papper och lim.
 • Skräddarsys enligt dina mått.
 • Isoleringsegenskaperna är justerbara.
 • Bättre isoleringsförmåga än en motsvarande styroxlåda.
 • Lätt konstruktion
 • Tillverkad i vår egna fabrik i Finland
 • Lådorna är färdigt resta.
 • Lock och botten konstruktion, enkel packning och uppackning.
 • Kan tillverkas med fack för kylklossar.

 

Kylboxar och termoboxar - Vanliga frågor

Vilka material används för att tillverka dessa lådor?


Orapacs kylboxar och termoboxar är tillverkade av 100 % återvinningsbara material, vilket är ett hållbart och miljövänligt material. Återvinning av wellpapp är enkelt och effektivt, eftersom det kan återvinnas flera gånger utan att det påverkar kvaliteten på materialet. Detta minskar mängden avfall och sparar naturresurser. Genom att återvinna wellpapp minskar också klimatpåverkan, eftersom produktionen av det nya materialet ger färre koldioxidutsläpp.

Kan dessa lådor användas för att transportera mat?

Ja, Orapac-lådor är isolerade och håller maten sval eller kall under transport. Detta gör dem till en idealisk lösning för transport av mat, såväl som för transport av drycker, läkemedel och liknande produkter.

Kan dessa lådor anpassas efter dina behov?


Ja, vi erbjuder skräddarsydda lösningar efter kundens behov. Skräddarsydda lösningar kan till exempel vara att skräddarsy lådans mått eller insida för en specifik produkt, eller att lägga till vissa typer av tilläggsdelar till lådorna. Anpassning gör det möjligt för våra kunder att få exakt den typ av kylbox eller varmbox som bäst passar deras behov.

Försäljning

 

 

 

 

 

jaatymistesti greenbox v2