greenbox topbild v6
IMG 20230524 142405

Kylmälaatikot ja lämpölaatikot


Greenbox: vastuullinen vaihtoehto kylmä- tai lämpöeristystä vaativien tuotteiden kuljetukseen


Greenbox on täysin uudenlainen, kierrätettävä lämmitys/jäähdytyslaatikko, joka tarjoaa kestävän ja vastuullisen vaihtoehdon perinteisille styroksilaatikoille. Tuote soveltuu kaikkien kylmä- tai lämpöeristystä vaativien tuotteiden kuljetukseen.

 

Kylmälaatikot ja lämpölaatikot

Valikoimamme ympäristöystävällisiä aaltopahvista valmistettuja jäähdyttimiä ja lämmittimiä!
Olemme ylpeitä voidessamme tarjota 100-prosenttisesti kierrätettäviä tuotteita, jotka voivat korvata EPS-styroksilaatikot ja joilla on sama eristyskyky.

Kylmälaatikot ja eristetyt laatikot ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto kuljetuslaatikoille!


Olemme ylpeitä esitellä teille kylmä- ja pakastelaatikkomme, jotka on valmistettu 100% kierrätettävästä aaltopahvista.

Parempi eristyskyky kuin perinteisellä styroksilaatikolla!

Greenboxin valmistuksessa käytetyt laadukkaat eristysmateriaalit takaavat, että siinä kuljetetut tuotteet pysyvät lämpiminä tai kylminä pitkään. Greenbox on ihanteellinen valinta elintarvikkeiden kuljetukseen, lääketeollisuuteen sekä muihin vastaaviin käyttötarkoituksiin. Vertaillessa perinteisiin EPS-styroksilaatikoihin, Greenbox erottuu selvästi kehittyneemmällä eristyskyvyllään, kierrätettävyydellään ja erinomaisella muunneltavuudellaan.

Ominaisuudet:

 • Brändin näkyvyyttä korkealaatuisella offsetpainatuksella tai
      fleksopainatus
 • 100 % kierrätettävä, sisältää vain paperia ja liimaa.
 • Räätälöity mittojen mukaan.
 • Eristysominaisuudet ovat säädettävissä.
 • Parempi eristyskyky kuin vastaavalla Styrox-laatikolla.
 • Kevyt rakenne
 • Valmistettu omassa tehtaassamme Suomessa
 • Laatikot ovat valmiita lähtöön.
 • Kannen ja pohjan rakenne, helppo pakkaus ja purkaminen.
 • Voidaan valmistaa osastoilla jäähdytyslohkoille.

 

100% kierrätettävä

Greenbox on luontoystävällinen vaihtoehto, sillä se valmistetaan kokonaisuudessaan aaltopahvista. Näin ollen tuote sisältää ainoastaan paperia ja maissitärkkelysliimaa. Toisin kuin perinteinen EPS-styroksilaatikko, Greenbox on täysin kierrätettävissä. Perinteisten styroksilaatikoiden käyttöön liittyy monia haittoja, kuten niiden hajoamattomuus ympäristössä, mikromuovien vapautuminen ja vaikeudet kierrätyksessä. Greenbox tarjoaa erinomaisen suojan kuljetuksen aikana ilman styroksin haitallisia ympäristö- ja terveysvaikutuksia.

Valmistuksessa hyödynnetty oman tuotannon ylijäämää

Orapac kehittää jatkuvasti valmistusprosessejaan ympäristöystävällisempään suuntaan. Greenbox eristysmateriaali valmistettu 100% oman tehtaamme tuotannosta syntyneestä ylijäämämateriaalista. Tuotteen valmistukseen itse kehittämämme laite hienontaa ylijäämämateriaalin eristysmassaksi. Koska tekniikka on itse kehitelty, voimme valmistaa laatikot paikallisesti alusta loppuun tehtaallamme Oravaisissa.

Räätälöitävissä myös mittojen mukaan

Hinnallisesti Greenbox pystyy useammallakin osa-alueella kilpailemaan styroksista valmistettujen kuljetuslaatikoiden kanssa. Toinen merkittävä etu on tuotteen räätälöitävyys erilaisiin tarpeisiin. Laatikkoa voidaan valmistaa eri kokoisena ja siten, että sen sisälle tuleva kylmävaraaja ei ole kosketuksissa itse sisältöön. Se voidaan myös valmistaa eri kokoisilla jäähdytyslohkoilla. Greenboxin brändäys on mahdollista korkealaatuisella offset- ja fleksopainatuksella. Standardikokoiset laatikkomme ovat saatavana heti varastostamme.

Ota yhteyttä niin keskustellaan kuinka Greenbox sopisi juuri teidän tarpeisiinne!

 

 

Kylmälaatikot ja lämpölaatikot - Usein kysytyt kysymykset


Mitkä ovat näiden laatikoiden valmistusmateriaalit?

Orapacin kylmälaatikot ja lämpölaatikot valmistetaan 100% kierrätettävästä aaltopahvista, joka on kestävä ja ympäristöystävällinen materiaali. Aaltopahvin kierrätys on helppoa ja tehokasta, sillä se voidaan kierrättää useita kertoja ilman että materiaalin laatu kärsii. Tämä vähentää jätteen määrää ja säästää luonnonvaroja. Kierrättämällä aaltopahvia vähennetään myös ilmastovaikutuksia, koska uuden materiaalin valmistamisesta aiheutuu vähemmän hiilidioksidipäästöjä.

Voiko näitä laatikoita käyttää elintarvikkeiden kuljettamiseen?

 Kyllä, Orapacin laatikot ovat eristettyjä ja pitävät elintarvikkeet viileänä tai kylmänä kuljetuksen aikana. Tämä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun elintarvikkeiden kuljettamiseen, sekä juomien, lääkkeiden ja vastaavien tuotteiden kuljettamiseen.

Voiko näitä laatikoita räätälöidä omien tarpeiden mukaan?

Kyllä,  tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Meidän standardikokoisia laatikoita on saatavana heti varastosta, mutta asiakkaat voivat myös pyytää tiettyjä muutoksia laatikoiden kokoon tai muihin ominaisuuksiin, jotta ne vastaavat paremmin heidän tarpeitaan. Räätälöidyt ratkaisut voivat olla esimerkiksi laatikon sisäosien räätälöinti tietylle tuotteelle, tai tietynlaisten lisäosien lisääminen laatikoihin. Räätälöinti mahdollistaa sen, että asiakkaamme voivat saada juuri sellaisen kylmälaatikon tai lämpölaatikon, joka sopii heidän tarpeisiinsa parhaiten..

jaatymistesti greenbox v2