IMG 20230423 203017
IMG 20230524 142405

Kylmälaatikot ja lämpölaatikot


Valikoimamme ympäristöystävällisiä aaltopahvista valmistettuja jäähdyttimiä ja lämmittimiä!
Olemme ylpeitä voidessamme tarjota 100-prosenttisesti kierrätettäviä tuotteita, jotka voivat korvata EPS-styroksilaatikot ja joilla on sama eristyskyky.

 

Kylmälaatikot ja lämpölaatikot

Valikoimamme ympäristöystävällisiä aaltopahvista valmistettuja jäähdyttimiä ja lämmittimiä!
Olemme ylpeitä voidessamme tarjota 100-prosenttisesti kierrätettäviä tuotteita, jotka voivat korvata EPS-styroksilaatikot ja joilla on sama eristyskyky.

Kylmälaatikot ja eristetyt laatikot ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto kuljetuslaatikoille!


Olemme ylpeitä esitellä teille kylmä- ja pakastelaatikkomme, jotka on valmistettu 100% kierrätettävästä aaltopahvista.

Laatikkomme ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat vähentää ympäristökuormitusta ja samalla pitää tuotteensa turvassa kuljetuksen aikana. Laatikot ovat eristettyjä, mikä tarkoittaa, että ne säilyttävät tuotteiden viileyden tai kylmyyden. Tämä ominaisuus tekee laatikoistamme ihanteellisen valinnan ruoan ja juoman kuljetukseen, lääketeollisuuteen ja muuhun vastaavaan käyttöön.

Laatikoiden eristysominaisuudet ovat vertailukelpoisia perinteisiin EPS styrox-laatikoihin, mutta meidän laatikkomme ovat ympäristöystävällisempiä, koska ne voidaan kierrättää täysin. Laatikot on saatavana eri kokoisina ja ne voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tarjoamme myös eristettyjä kylmälaukkuja, jotka ovat erinomainen vaihtoehto matkailu- ja retkeilytarvikkeille. Laadukkaat materiaalimme takaavat sen, että tuotteet pysyvät viileinä tai kylminä pitkään.

Standardikokoiset laatikkomme ovat saatavana heti varastostamme, mutta tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja, jotta asiakkaamme saavat juuri sellaisen tuotteen, joka sopii heidän tarpeisiinsa parhaiten.

Olemme sitoutuneita ympäristönsuojeluun ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme kestävän ja käytännöllisen vaihtoehdon perinteisille styrox-laatikoille. Käytämme vain kestäviä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotta voimme varmistaa, että tuotteemme eivät vahingoita ympäristöä.

Kiitos, että olette kiinnostuneita tuotteistamme.

Jos teillä on kysyttävää, haluatte tarjouksen tai lisätietoja, älkää epäröikö ottaa yhteyttä meihin.

Ominaisuudet:

 • Brändin näkyvyyttä korkealaatuisella offsetpainatuksella tai
      fleksopainatus
 • 100 % kierrätettävä, sisältää vain paperia ja liimaa.
 • Räätälöity mittojen mukaan.
 • Eristysominaisuudet ovat säädettävissä.
 • Parempi eristyskyky kuin vastaavalla Styrox-laatikolla.
 • Kevyt rakenne
 • Valmistettu omassa tehtaassamme Suomessa
 • Laatikot ovat valmiita lähtöön.
 • Kannen ja pohjan rakenne, helppo pakkaus ja purkaminen.
 • Voidaan valmistaa osastoilla jäähdytyslohkoille.

Kylmälaatikot ja lämpölaatikot - Usein kysytyt kysymykset


Mitkä ovat näiden laatikoiden valmistusmateriaalit?

Orapacin kylmälaatikot ja lämpölaatikot valmistetaan 100% kierrätettävästä aaltopahvista, joka on kestävä ja ympäristöystävällinen materiaali. Aaltopahvin kierrätys on helppoa ja tehokasta, sillä se voidaan kierrättää useita kertoja ilman että materiaalin laatu kärsii. Tämä vähentää jätteen määrää ja säästää luonnonvaroja. Kierrättämällä aaltopahvia vähennetään myös ilmastovaikutuksia, koska uuden materiaalin valmistamisesta aiheutuu vähemmän hiilidioksidipäästöjä.

Voiko näitä laatikoita käyttää elintarvikkeiden kuljettamiseen?

 Kyllä, Orapacin laatikot ovat eristettyjä ja pitävät elintarvikkeet viileänä tai kylmänä kuljetuksen aikana. Tämä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun elintarvikkeiden kuljettamiseen, sekä juomien, lääkkeiden ja vastaavien tuotteiden kuljettamiseen.

Voiko näitä laatikoita räätälöidä omien tarpeiden mukaan?

Kyllä,  tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Meidän standardikokoisia laatikoita on saatavana heti varastosta, mutta asiakkaat voivat myös pyytää tiettyjä muutoksia laatikoiden kokoon tai muihin ominaisuuksiin, jotta ne vastaavat paremmin heidän tarpeitaan. Räätälöidyt ratkaisut voivat olla esimerkiksi laatikon sisäosien räätälöinti tietylle tuotteelle, tai tietynlaisten lisäosien lisääminen laatikoihin. Räätälöinti mahdollistaa sen, että asiakkaamme voivat saada juuri sellaisen kylmälaatikon tai lämpölaatikon, joka sopii heidän tarpeisiinsa parhaiten..

jaatymistesti greenbox v2