Saippu pakkaus

Förpackningar

Konepakkaus

Miniwell och mikrowell produkter

Vi är specialiserade på offsettryckta E-flute (miniwell) och F-flute (mikrowell) förpackningar vars goda egenskaper kan nämnas i styvheten och formbarheten. Vi trycker först på en tryckliner som sedan lamineras ihop med wellpappen. Genom vår 5-färgs offsettryckmaskin och den helautomatiska lamineringslinjen kan vi erbjuda skräddarsydda, hög kvalitativa förpackningar till konkurrenskraftiga priser.

Products ORAPAC 0075

Kartong

Vi tillverkar även tryckta eller otryckta kartongförpackningar med snabbotten, automatbotten, präglingar m.m. Kartongförpackningen är mekaniskt hållbar med goda tryckegenskaper. Vår styrka är speciellt automatresta förpackningar. Där vi har lång erfarenhet av kraven från automatpackningsmaskiner.

Products ORAPAC 0081

Tjänster

Vi erbjuder kartläggning och planering av dina förpackningar. Vid kartläggningen beaktar vi bl.a. kundens hantering och lagring. Vår uppgift är att optimera kundens hantering och se hur vi kan hitta en optimal och hållbar lösning gällande materialval, konstruktion och hantering. Outsourca ditt lager till oss genom att ingå lagerhållningsavtal, vi sköter lagerpåfyllning, hantering och ger alltid en 100% leveranssäkerhet på lagerhållna produkter. 

boxcolor2x

Det här kunde vara din förpackning