Products ORAPAC 0077

Verkkokaupan pakkausratkaisut.

Meiltä saat verkkokauppaasi soveltuvat pakkausratkaisut. Pakkauksemme suojaavat tuotteesi koko matkan aina vastaanottajalle saakka.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi postituslaatikkomme sopivat kirjojen tai muiden ohuiden tuotteiden lähettämiseen. Postituslaatikot mahtuvat postiluukusta, joten tuotteet voidaan lähettää kirjeenä.

Isompien tuotteiden lähettämiseen suosittelemme automaattipohjaisia pakkauksia, jotka ovat nopeasti koottavissa ja rakenteeltaan vankkoja. Räätälöimme pakkauksen aina tuotteillesi sopivaksi. Räätälöidyt pakkaukset auttavat tehostamaan logistiikkaa ja vähentävät täyte- ja muiden pakkausmateriaalien tarvetta, mikä nopeuttaa pakkaamista.

Ehkä et halua pakkauksen tai toimituksen kiinnittävän erityistä huomiota matkan varrella mutta silti pidät tärkeänä, että vastaanottaja kokee pakkauksen myönteisesti?
Tällöin voidaan käyttää neutraalia pakkausta, joka ei kerro ulkopuolisille mitään paketin sisällöstä. Voimme kuitenkin toteuttaa pakkauksen niin, että se on sisäpuolelta visuaalisesti houkutteleva ja tukee tuotetta. Näin vastaanottajalle syntyy myönteinen elämys, kun hän avaa pakkauksen.

Käytämme vain ympäristöystävällisiä raaka-aineita, joiden ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman vähäiset.

Meille on tärkeää, että pakkaus mahdollistaa tuotteiden nopean pakkaamisen, antaa hyvän suojan tuotteille toimituksen aikana, on visuaalisesti houkutteleva ja helppo kierrättää.

0K0A9462

Miksi kannattaa valita Orapac:

– Joustavat pakkausratkaisut
– Räätälöidyt pakkaukset, tuotekohtainen optimointi
– Ympäristöystävälliset raaka-aineet = helppo kierrättää
– Korkealaatuiset painatukset (offset)
– Pakkaukset helposti koottavia ja pakattavia
– Lisäarvo verkkokaupalle ja asiakkaille