METSÄ BOARD

Metsä Boardin pakkauspalveluiden johtaja: "Yhteistyö Orapacin kanssa toimii nopeasti ja mutkattomasti"
Kartonkiyhtiö Metsä Board on merkittävä toimija pakkauskartonkimarkkinoilla. Pörssiyhtiöllä on noin 2400 työntekijää ja vahva asema niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Metsä Boardilla on Orapacin kanssa tiivistä yhteistyötä, joka on vuosien varrella muotoutunut ja kehittynyt jatkuvasti.

- Orapac käyttää asiakkaana tuotteitamme, ja samaan aikaan meillä on käynnissä yhteisiä projekteja, kertoo Metsä Boardin pakkauspalveluiden johtaja Ilkka Harju. Yhteisprojektit koskevat esimerkiksi pakkausten suunnittelua ja pakkausratkaisuja.

Sujuvaa yhteistyötä

Yhteistyö Orapacin ja Metsä Boardin välillä alkoi kauan ennen kuin Ilkka Harju itse aloitti Metsä Boardin palveluksessa nelisen vuotta sitten. Se, että Harjun yhteistyö Orapacin kanssa alkoi aiemmin kuin hänen työnsä Metsä Boardissa, osoittaa, että Orapac on vahva toimija myös laajemmin markkinoilla.

- Henkilökohtaisesti olen työskennellyt Orapacin kanssa eri tavoin kymmenisen vuotta, Harju sanoo.

Ilkka Harjun mukaan yhteistyö Orapacin kanssa on nyt ja aina ollut mutkatonta ja nopeaa. Toiminnan ytimessä on aina korkea laatu.

Ilkka Harju

Metsä Boardin Ilkka Harju on jo kymmenisen vuotta työskennellyt Orapacin kanssa. Ilkka Harju sanoo, että yhteistyö Orapacin kanssa on aina mutkatonta ja nopeaa.