Kartonki pakkaus

EFFEKLACKERING, FOLIERING & PRÄGLING

Utöver offsettryck så erbjuder vi även specialeffekter i form av uv-lackering, foliering, prägling eller tryckt insida.

UV-Lackering

Är ett förmånligt och effektivt sätt att skapa en premiumkänsla.
UV-lackering kan tillföra din förpackning ett extra lyft. Lackeringen kan en del göras som heltäckande lack eller mönsterlack. Mönsterlack betyder att bara en del av den tryckta ytan lackas med högglansig lack för att skapa en struktur i trycket.
Förutom att UV-lackering tillför en glansigare yta så får också förpackningen slitstarkare yta som inte är lika känslig för revor som en utan UV-lackering.
Det finns väldigt många olika lacktyper att välja bland beroende på vad som eftersträvas. Vanligast är dock att förpackningen lackas med en högglanslack.

Foliering

Vill du att din produkt skall förmedla premiumkänsla, då är foliering ett effektivt sätt att förstärka förpackningens utseende. Foliering kan göras detaljrika eller större heltäckande ytor. Helt enligt önskemål.

Prägling

Förutom foliering så erbjuder vi också prägling, vilket betyder att en bestämd del av ytan får en struktur som både syns och kan känns vid beröring.

Tryckt insida

Vi erbjuder också tryck på insidan av förpackningen. Trycket kan vara ett repeterande mönster eller heltäckande färgtryck.
Insidestryck ger förpackningen ännu ett extra lyft och höjer kvalitetskänslan.

Torbjörn Nyholm Vice VD

...
Kontakta oss för en kostnadsfri kartläggning av dina förpackningsbehov.