Saippu pakkaus

Pakkaukset

Konepakkaus

Mini- ja Mikroaaltotuotteet

Olemme erikoistuneet offsetpainettuihin aaltopahvipakkauksiin. Materiaalina käytämme E-mini- tai F-mikroaaltopahvia, joiden hyvistä ominaisuuksista voidaan mainita jäykkyys ja soveltuvuus nuuttien eli taiveurien muodostamiseen. Teemme ensin painatuksen pintakartongille, joka sitten liimataan eli kaseerataan yhteen aaltopahvin kanssa. Käyttämämme 5-värioffsetpainokoneen ja automaattisen kaseerauslinjan ansiosta voimme tarjota asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä ja korkealaatuisia pakkauksia kilpailukykyisin hinnoin.

Products ORAPAC 0075

Kartonki

Valmistamme myös offsetpainettuja tai painamattomia kartonkipakkauksia, joissa on pikapohja, automaattipohja tai esimerkiksi kohopainatus. Kartonkipakkaus on mekaanisesti kestävä ja kartongin painettavuusominaisuudet ovat hyvät. Vahvuuksiamme ovat erityisesti erilaiset teollisuuspakkaukset. Meillä on pitkä kokemus automaattisten pakkauskoneiden vaatimuksista.

Products ORAPAC 0081

Palvelut

Tarjoamme asiakkaille pakkausten suunnittelua ja tarvekartoitusta. Kartoitusvaiheessa otamme huomioon pakkausten käsittelyyn ja varastointiin liittyvät seikat. Tehtävämme on löytää optimaaliset ja kestävät ratkaisut niin pakkausten materiaalin ja rakenteen kuin käsittelyn ja varastoinnin osalta. Asiakas voi myös ulkoistaa pakkausvarastonsa meille, jolloin huolehdimme varaston täydennyksistä ja toimituksista sekä takaamme sataprosenttisen toimitusvarmuuden.

boxcolor2x

Minkälaisen pakkauksen sinä haluat?